A jelentkezésről

SZÜKSÉGES VALAMILYEN VÉGZETTSÉG A JELENTKEZÉSHEZ? 

Nem, semmilyen végzettség nem szükséges, minden érdeklődő jöhet az előadásokra.

KIKNEK SZÓLNAK EZEK A KURZUSOK?

Az Értsd a Kortárst! kurzusok a művészet iránt nyitott és érdeklődő emberek számára készültek, akik szeretnének átfogó képet kapni arról, hogy koronként hogyan függtek és függnek össze a kulturális, gazdasági, vallási változások a vizualitással.

PONTOSAN MIKOR VANNAK AZ ELŐADÁSOK?

Az elődások dátumait több helyen is megtalálhatod a holnapon. Válaszd ki a felső menüsorból, hogy melyik kurzus érdekel és az egyes előadások dátumait rögtön a képek alatt találod! Az dátumokat a Jelentkezem résznél is megtalálhatod. Ez esetben válaszd ki, hogy előadásra jelentkezel, és jelöld be a kurzust, amelyiknek a dátumai érdekelnek! Pontos dátumokat találhatsz még az Értsd a Kortárst! Facebook oldalán is, az eseményeknél.

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNEM A KURZUSOKRA?  

Az Értsd a Kortárst! képzés új és inspiráló összefüggései abban segítenek, hogy  kialakíts vagy elmélyíts egy kreatív és reflektált viszonyt a művészethez.

AKKOR IS AJÁNLOTT JELENTKEZNEM, HA MŰVÉSZETI PÁLYÁRA KÉSZÜLÖK VAGY EZEN A TERÜLETEN DOLGOZOM?

Igen, hiszen a kurzusok szemléletformáló hatása ösztönző támpont lehet a szakmabelieknek, illetve az érettségire vagy művészeti pályára készülők számára is.

MIÉRT ÉRDEMES A TELJES KURZUSRA JELENTKEZNI?

A teljes kurzusokra jelentkezés egyik előnye, hogy kedvezményesebb áron vehetsz részt az előadásokon. A másik, ennél fontosabb haszna az, hogy ha előre jelentkezel az egész kurzusra, kapsz ajándékba egy ráadás alkalmat is, amikor is személyesen találkozhatsz egy, a kurzus során megismert alkotóval. Ezen az alkalmon csak a teljes kurzusra jelentkezett hallgatók vehetnek részt!

SZÍVESEN JELENTKEZNÉK A TELJES KURZUSRA, DE MÁR MOST LÁTOM, HOGY NEM TUDOK MINDEN ELŐADÁSRA JÖNNI, VISZONT SZERETNÉK RÉSZT VENNI A BÓNUSZ ALKALMON. MI A TEENDŐM?

Ez esetben jelentkezz a teljes kurzusra és azokat az alkalmakat, amelyeken majd nem tudsz részt venni, ingyen bepótolhatod a következő induló kurzus alkalmával. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy maximum három hónapon belül meghallgathatod a kimaradt előadás(oka)t.

HOGYAN TUDOK AJÁNDÉKBA ELŐADÁST VAGY BÉRLETET VENNI?

Ha ajándékba szeretnél előadást vagy kurzust vásárolni, akkor ezt a Jelentkezem résznél tudod megtenni.

HA CSAK EGY KURZUS ÉRDEKEL AZ OLDALRÓL, JELENTKEZHETEK CSAK ARRA VAGY EGYMÁSRA ÉPÜLNEK A TANMENETEK? CSATLAKOZNI IS LEHET EGY KURZUSHOZ?

Bár az Értsd a Kortárst! kurzusai egymásra épülnek, a képzés mégis dinamikusan alakítható az érdeklődésedhez. Így aztán bármelyik induló kurzusra jelentkezhetsz, és tetszés szerint a teljes kurzushoz, vagy akár csak egy-egy előadáshoz is bármikor csatlakozhatsz.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Jelentkezni a honlapon keresztül, a jelentkezem menüpontnál tudsz.