Vásárlás és garancia

MENNYIBE KERÜL EGY KURZUS? 

Egy 12 alkalmas kurzus ára 35.000,- Ft.

MEHETEK EGY-EGY ELŐADÁSRA IS? EZ ESETBEN HOGYAN FIZETEK TANDÍJAT?

Természetesen jöhetsz csak néhány alkalommal, akár egyetlen előadásra is. Ilyen esetekben egy előadás ára 3.200,- Ft, amit átutalással (a Jelentkezem menüpont alatt) vagy a helyszínen, készpénzzel tudsz befizetni.

MIKOR ÉS HOGYAN TUDOM BEFIZETNI AZ ELŐADÁSOK ÁRÁT? 

A tandíj befizetésére két lehetőséged van, mindkettőt a Jelentkezem menüpont alatt találod meg. Az egyik lehetőség az, ha átutalod az összeget, ezt banki átutalással teheted meg. Kérlek, amennyiben teljes kurzusra jelentkezel vagy ajándékba veszel előadás jegyet/bérletet, mindenképp ezt a lehetőséget válaszd! A másik opció az, hogy személyesen fizeted be a tandíjat, készpénzben. Ezt a lehetőséget akkor használd, ha csak egy-egy alkalomra szeretnél jönni!

TETSZIK A TANFOLYAM, DE NEM SZERETNÉM A TELJES TANDÍJAT VAKON BEFIZETNI. VAN LEHETŐSÉG ARRA, HOGY VALAHOGY KIPRÓBÁLJAM A KURZUST?

Persze. Ha gondolod, gyere el bármelyik előadásra, próbáld ki milyen, és ha tetszik, jelentkezhetsz egy teljes kurzusra. Ez esetben, ennek az előadásnak az ára – természetesen – beszámításra kerül a választott kurzus tandíjába. Kérlek, ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor emailben jelezd!

KAPHATOK SZÁMLÁT A TANDÍJRÓL?

Természetesen, számlát a helyszínen kaphatsz a befizetett összegről, akár átutalással, akár készpénzben fizetted be a tandíjat.

TUDOK AJÁNDÉKBA ELŐADÁST VAGY KURZUST VENNI?

Igen, ezt a Jelentkezem menüpontnál tudod megtenni. Add meg a megajándékozott nevét, hogy elkészülhessen számára az egyedi, névre szóló jegy vagy bérlet!

MI TÖRTÉNIK, HA VALAMI MIATT NEM TUDOM FOLYTATNI A TANULÁST?

Ez esetben két opció van. Egyrészt visszakérheted azon előadások árát, amelyek még nem mentek le, de már nem veszel rajtuk részt, vagy dönthetsz úgy is, hogy nem kéred vissza a tandíjat és egy következő induló kurzus alkalmával bepótolod ezeket az alkalmakat.

MI VAN AKKOR, HA MÉGSEM TETSZIK AZ ELŐADÁS VAGY NEM OLYAN, AMILYENNEK ELKÉPZELTEM ÉS NINCS KEDVEM TÖBBÉ RÉSZT VENNI RAJTA?

Ez esetben, természetesen nem kell tovább járnod, és az ezekre a fennmaradó alkalmakra befizetett tandíjad teljes értékét visszakapod.