Online I. kurzus regisztráció

Az online kurzusra háromféle csomagban tudsz regisztrálni. Válaszd ki a neked leginkább megfelelőt, és hangolódj rá a művészetre!

44900,-

49900,-

75900,-

Az ALAP csomagban 11 izgalmas előadás lehet a tiéd.

1. Ősi múzsák – Az őskor művészete
2. Örök üzenetek – Ókori Egyiptom
3. Élet és Idea között – Ókori Görögország
4. A civilizáció ára – Római birodalom
5. Csodák és szimbólumok – Ókeresztény művészet és Kína
6. Rendszer és pompa – Bizánc és az iszlám
7. Régi tudás új köntösben – Romanika 
8. Szédítő magasságok – Gótika
9. Választott múlt – Itáliai reneszánsz 
10. Pontosabb a valóságnál – Északi reneszánsz és manierizmus
11. Testközelből – Az őskortól a XVI. századig

 

 

 

 

 Az Extra csomagban az előadásokon túl sokrétű lehetőségek várnak, melyek segítenek, hogy a tanfolyam után is magabiztosan mozogj a művészeti világban. Tágítsd a horizontod, és lépj interakcióba! 

Artist Talk: találkozz személyesen a kortárs magyar művészet egyik kiemelkedő alakjával és ismerd meg elsőkézből a művészek világát! 

Művészet és Önismeret Workshop: nézőként mindig a saját tapasztalatainkkal érkezünk egy alkotáshoz, ezért a művek jelentésrétegei gyakran különböző fázisokban mutatkoznak meg. Hagyatkozz az assziációidra, inspirálódj a kortársaktól, és tudj meg többet magadról!

Facebook zárt csoport: csatlakozz a csoport virtuális közösségéhez! Osszd meg a véleményed, kérdezz, és ne maradj le a heti inspirációkról vagy a közös kiállításlátogatásokról!

Kortárs név- és linktár: találd meg pillanatok alatt az előadásokon szepelő alkotókat! 

Prémium regisztrációval nem csak a szuper tartalmas előadásokkal és inspiráló, interkatív élményekkel gazdagodhatsz, hanem egy eredeti Értsd a Kortárst! nyomat is a tiéd! A risoprint napjaink egyik legtrendibb grafikai eljárása, melynek eredménye mindenesetben izgalmas egyedi print. A szójából készült festékeknek köszönhetően a riso nyomtatásnak nincsen károsanyag emissziója. A keretezett, direktszínnyomásos plakát neon és metál színekben pompázik.