Kurzusok

ÉRTSD A KORTÁRST! – Művészettörténet kortárs nézőpontból.
Ki mondta, hogy a művészettörténet unalmas?
Mindig érdekelt, de sosem fért bele? 

Csatlakozz az Értsd a Kortárst! csapatához, regisztálj kurzusokra vagy vegyél részt előadásokon!

Ismerd meg az elmúlt korok belső működését és külső jegyeit, hogy otthonosan mozogj a kortársban is! Az Értsd a Kortárst! előadásokon a klasszikus művészettörténeti korszakokkal párhuzamosan nézünk olyan mai alkotókat, akik témában, koncepcióban, motívumban vagy módszerben kapcsolódnak a múlthoz. Egy-egy kurzus alkalmával több, mint száz kortárs alkotó műveivel és gondolataival ismerkedhetsz meg.

GYERE ÉS SZEREZZ EGY KULCSOT A MŰVÉSZETHEZ!MENNYIBE KERÜL EGY KURZUS? 

A 12 alkalmas kurzus ára 35.000,- Ft.

MEHETEK EGY-EGY ELŐADÁSRA IS? EZ ESETBEN HOGYAN FIZETEK TANDÍJAT?

Természetesen jöhetsz csak néhány alkalommal, akár egyetlen előadásra is. Ilyen esetekben egy előadás ára 3.200,- Ft.

MIKOR ÉS HOGYAN TUDOM BEFIZETNI AZ ELŐADÁSOK ÁRÁT? 

A tandíj befizetésére két lehetőséged van, mindkettőt a Jelentkezem menüpont alatt találod meg. Az egyik lehetőség az, ha átutalod az összeget, ezt banki átutalással teheted meg. Kérlek, amennyiben teljes kurzusra jelentkezel vagy ajándékba veszel előadás jegyet/bérletet, mindenképp ezt a lehetőséget válaszd! A másik opció az, hogy személyesen fizeted be a tandíjat, készpénzben. Ezt a lehetőséget akkor használd, ha csak egy-egy alkalomra szeretnél jönni!

PONTOSAN MIKOR VANNAK AZ ELŐADÁSOK?

Az elődások dátumait több helyen is megtalálhatod a holnapon. Válaszd ki a felső menüsorból, hogy melyik kurzus érdekel és az egyes előadások dátumait rögtön a képek alatt találod! Az dátumokat a Jelentkezem résznél is megtalálhatod. Ez esetben válaszd ki, hogy előadásra jelentkezel, és jelöld be a kurzust, amelyiknek a dátumai érdekelnek! Pontos dátumokat találhatsz még az Értsd a Kortárst! Facebook oldalán is, az eseményeknél.

HOL VANNAK AZ ELŐADÁSOK?

Az előadások helyszíne a Kőleves vendéglő különterme, az Elefántos terem. (1075, Kazinczy utca 41.)

TETSZIK A TANFOLYAM, DE NEM SZERETNÉM A TELJES TANDÍJAT VAKON BEFIZETNI. VAN LEHETŐSÉG ARRA, HOGY VALAHOGY KIPRÓBÁLJAM A KURZUST?

Persze. Ha gondolod, gyere el bármelyik előadásra, próbáld ki milyen, és ha tetszik, jelentkezhetsz egy teljes kurzusra. Ez esetben, ennek az előadásnak az ára – természetesen – beszámításra kerül a választott kurzus tandíjába.

MIÉRT ÉRDEMES A TELJES KURZUSRA JELENTKEZNI?

A teljes kurzusokra jelentkezés egyik előnye, hogy kedvezményesebb áron vehetsz részt az előadásokon. A másik, ennél fontosabb haszna az, hogy ha előre jelentkezel az egész kurzusra, kapsz ajándékba egy ráadás alkalmat is, amikor is személyesen találkozhatsz egy, a kurzus során megismert alkotóval. Ezen az alkalmon csak a teljes kurzusra jelentkezett hallgatók vehetnek részt!

SZÍVESEN JELENTKEZNÉK A TELJES KURZUSRA, DE MÁR MOST LÁTOM, HOGY NEM TUDOK MINDEN ELŐADÁSRA JÖNNI, VISZONT SZERETNÉK RÉSZT VENNI A BÓNUSZ ALKALMON. MI A TEENDŐM?

Ez esetben jelentkezz a teljes kurzusra és azokat az alkalmakat, amelyeken majd nem tudsz részt venni, ingyen bepótolhatod a következő induló kurzus alkalmával. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy maximum három hónapon belül meghallgathatod a kimaradt előadás(oka)t.

 ELŐADÓ:
Benyovszky-Szűcs Domonkos festőművész