Kurzusok

ÉRTSD A KORTÁRST! – Művészettörténet kortárs nézőpontból.
Ki mondta, hogy a művészettörténet unalmas?
Mindig érdekelt, de sosem fért bele? 

Csatlakozz az Értsd a Kortárst! csapatához, és szóljon egy este minden héten a művészetről!

Ismerd meg az elmúlt korok belső működését és külső jegyeit, hogy otthonosan mozogj a kortársban is! Az Értsd a Kortárst! előadásokon a klasszikus művészettörténeti korszakokkal párhuzamosan nézünk olyan mai alkotókat, akik témában, koncepcióban, motívumban vagy módszerben kapcsolódnak a múlthoz. Egy-egy kurzus alkalmával több, mint száz kortárs alkotó műveivel és gondolataival ismerkedhetsz meg.

GYERE ÉS SZEREZZ EGY KULCSOT A MŰVÉSZETHEZ!

JELENLEG MILYEN PROGRAM ELÉRHETŐ? 

2021 március 16-tól indul a II. kurzus, amire háromféle csomagban tudsz regisztrálni. Kattints a részletekért!

PONTOSAN MIKOR VANNAK AZ ELŐADÁSOK?

 A honlapon válaszd ki a felső menüsorból, hogy melyik kurzus érdekel és az egyes előadások dátumait rögtön a képek alatt találod! 

HOL VANNAK AZ ELŐADÁSOK?

A járványhelyzet miatt a tanfolyam online indul, és az egyes alkalmak kizárólag LIVE STREAM formájában lesznek elérhetők. A korlátozások feloldását követően a tanfolyam a Kőleves Étterem különtermében folytatódik – akár egy pohár bor társaságában. Természetesen ezek az előadások is követhetők maradnak LIVE STREAM-ként. Az Artist Talk és Workshop alkalmak lényege a személyes kapcsolódás, az interakció és a közvetlen párbeszéd lehetõsége. Ezért ezeket mindenképp  személyesen tartjuk meg, amint lehetõség nyílik rá, akár csak online, akár offline is csatlakoztál az előadásokhoz.

SZÍVESEN JELENTKEZNÉK A TELJES KURZUSRA, DE MÁR MOST LÁTOM, HOGY NEM TUDOK MINDEN ELŐADÁSRA JÖNNI.

Ez esetben regisztrálj a teljes kurzusra és azokat az alkalmakat, amelyeken nem tudsz majd részt venni, ingyen bepótolhatod a következő induló kurzus alkalmával.

 ELŐADÓ:
Benyovszky-Szűcs Domonkos festőművész